Nik Muhd Nur Iman..........I write based on my opinion, I don't follow others............follow my blog............thanks buddy ;)............

Friday, 25 November 2011

wish me~ ^^,

Argh! PMR sudah habis. Tapi still kena amek ujian lagi!! >.<; . Haha~ act, 28 hb ni(2 hari lagi), ada ujian kecenderungan untuk kemasukan MRSM tahun depan. Antara ujian2 nya -> Math, Science n personaliti(alah, macam siasatan ke atas diri sendiri macam tuh, haha!) Tapi dengar cerita, ujian tu macam susah, sebab adalah masuk pasal isu2 semasa. Nak kena study ker? Tak payah un!! Haha, bukan nya bajet2 terel. tapi tak mengaharap sangat nak masuk MRSM tuh =.=;. Seriously, memang nak sangat stay dekat MHS tu sampai form 5. Then, study dekat UPSI. Keluar jadi cikgu. Macam simple kan? Tapi sebenarnya, kena berdebat dengan mama pasal sekolah tahun depan. So, kalau dapat tawaran untuk MRSM tahun depan, terpaksa terima. Bye2 MHS~ T^T

No comments:

Post a Comment

Followers