Nik Muhd Nur Iman..........I write based on my opinion, I don't follow others............follow my blog............thanks buddy ;)............

Monday, 7 November 2011

kerja kerja kerja !!!

baru lepas habis kerja act. Nak jugak share pengalaman sepanjang jadi part-timer ''bawah umur'' ni.. Hahaha. nasib baik tak kantoi sama syarikat, kalau tak memang habis lah.=.=; . Siyes seyh.. terasa kelainan bila bekerja *even untuk part time jer . tapi sebenarnya, perangai dyeorang ni sama macam kita kat sekolah. Bergurau, main2, tapi yang selalu nya bercakap je lebih.. *ada sorang akak tu..haha. kelakar bila teringat dekat dia. Paperhal un..aku memang bersyukur gila lepas habis kerja. Sumpah penat!! Sekarang tunggu gaji jer.. ^^,

No comments:

Post a Comment

Followers