Nik Muhd Nur Iman..........I write based on my opinion, I don't follow others............follow my blog............thanks buddy ;)............

Tuesday, 15 November 2011

Canon *not the camera okayh? ^^,

Masa dekat kem, ushar2 phone Ridzuan. *composer peribadi saya, haha! Dia baru beli phone baru.. Samsung Corby 2. Sudah maju~ haha ^^, .Then terjumpa lagu ''canon in rock by funtwo''. Sementara nak sampai ke Kuala Sungai Baru, dengar je lah.. Mula2 bosan..,then the electric guitar masuk! Pergh.. Giler gempak.. Sejak lepas tu, asyik2 dengar lagu tu jer.. Haha~ seriously.., that song dah buat aku lupakan ''Abram's Pursuits'' . At last, lagu Canon tu jugak dapat menambat hati sang pemuzik tegar ini.. Haha! Original composed song by Johann Pachelbel. Aku amek yang rock version. Yang original dengar boleh mengantuk seyh. Yang rock rancak jer~




#lagu tu dah jadikan lagu untuk blog ni..enjoy~ ^^,

1 comment:

Followers